I helgen var jeg på Zanzibar med noen venner. Vi bestemte oss for å ta en langhelg fra torsdag til mandag. Det var kjempedeilig, og Zanzibar sto helt klart opp til forventningene. Det var så vakkert der. Skal helt klart tilbake! Det var Full Moon Party og den årlige musikk festivalen, som er hvert år i februar. Det skal vist være Afrikas største musikk festival, men vi dro ikke dit. Vi bestemte oss heller for å dra på Full Moon Party på Kendwa Rocks. Den fineste stranden på Zanzibar  Vi valgte å bo på nordsiden av øyen, på et hotell som heter Mnarani Beach Cottages, som ligger helt på toppen av øyen på et sted som heter Nungwi. Det var veldig fint der, og hotellet var egentlig ganske bra, med god beliggenhet. Maten var ikke noe særlig. Så vi spiste lite på hotellet. Det var bare 5 min fra Kendwa beach, så det var veldig greit i og med at det er der det meste skjer. I hvertfall for ungdommer.  

3 kommentarer
så fine bilder :-D

Lisa Malene

19.02.2014 kl.22:00

Så fint der, fine bilder!

Kamilla Haaland

19.02.2014 kl.22:32

Åh, afrika <3 Da jeg var i Kenya mellomlandet vi på Zanzibar og jeg angrer på at vi ikke tok en tredje uke der! Så utrolig vakkert ut!!

Kaisa Elise

20.02.2014 kl.15:39

Fine bilder :)
skriv en kommentar

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!