Hello! Nå er det lenge siden sist. Det skjer så mye hele tiden på hverdagene, og i helgene er jeg som regel uten nett, så bloggen har virkelig blitt nedprioritert. Skal prøve å være litt flinkere til å oppdatere nå de siste ukene.

 

Jeg har hatt det kjempefint siden sist! Kulturuken ble tilbrakt på vakre Zanzibar. Dagene på Zanzibar var kjempefine. Vi var en stor gjeng som koset oss sammen.  Vi dro torsdag 20. februar, og kom hjem søndag 02. mars. Vi slappet av og koset oss kjempemasse. Siden vi var der helgen før, og gjort forskjellige utflukter da, ble det litt roligere nå. Men vi var en tur i Stone Town for å spise og se litt i butikker, så var vi og snorklet en dag. Dro ut uten noen forventninger om å se noe fisk. For å være helt ærlig trodde jeg aldri at jeg kom til å klare å komme meg ned i vannet. Jeg som er livredd for havet, skulle liksom snorkle i det havet som har mest hai. Haha! I begynnelsen var jeg veldig redd og fikk panikk hver gang jeg så en fisk. Etter hvert gikk det veldig bra, og mot slutten av dagen var jeg kjempeivrig. Svømte opp og ned, hoppet fra båten gjorde jeg også. Så når jeg kommer hjem er det ikke mer å være redd for. Nå er edderkoppfobien min nesten borte, det kan jeg forresten takke masaihelgen for, og havet er ikke lengre noe problem det heller. Neste gang er jeg faktisk klar for å prøve dykking. Satser på at det blir i Australia. Men nok om det. 
Det ble mange Savanna Dry i løpet av uken. Har fått helt dilla på denne! Håper den kommer til Norge!!! 

Bare litt nervøs når vi skulle ut på det store hav i denne lille saken... Gikk heldigvis bra! Thumbs up! 

2 kommentarer

Kaisa Elise

11.03.2014 kl.22:37

Så kjekt :) fine bilder !

Isabelle Nilsen

11.03.2014 kl.23:10

Herregud så fint det er der! Heldig!! :)
skriv en kommentar

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!