Jeg er fult klar over at via nett ser det egentlig bare ut som at jeg har ferie, men det har jeg altså ikke. Vi har praksis fra mandag - torsdag, og studiedag hver fredag. I helgene er jeg veldig flink til å finne på ting, og reiser ofte bort. Det er som regel dette som blir publisert på nett. Det er ikke så mye å si eller vise fra praksis. Føler ikke at slike ting passer seg på nett, men kan i hvert fall prøve å dele noe.

Uken før kulturuken (17. - 20. februar), var det skolehelse som stod på programmet. I dette programmet er vi på skolen og har check up av barn. Det vi si at vi spør alle barna en og en, en rekke spørsmål og tar noen undersøkelser for å se om alt er greit. Det bli på en måte litt likt det en helsesøster gjør hjemme i Norge. Det er veldig lærerikt, og egentlig ganske gøy. Det er vi som stiller spørsmålene på swahili, barna svarer på swahili, men vi har alltid en tolk tilgjengelig. Så det er gøy! Vi får i alle fall språktrening. Her er vi fult i gang med synstest 

 Vi må bruke bilene til "kontor" eller hva man skal kalle det. Det er stor mangel på klasserom, så vi gjør det beste ut av det. Denne løsningen funket fantisk veldig bra! Vi tok sprøsmålene ute, og helsesjekkene inni bilen. 

2 kommentarer

Kaisa Elise

12.03.2014 kl.15:10

Bra dere gjør det beste utav det :)

Nikita <3

12.03.2014 kl.19:56

Ha en fin kveld :)
skriv en kommentar

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!