Denne gangen valgte vi å bo på Kendwa beach, på et hotell som heter Kendwa Rocks. Det er kjent for å ha mange unge besøkende og de arrangerer verdens andre støste full moon party hver måned. Så det er ganske kult. Hotellet liggerbare 5 min fra der vi var helgen før, i Nungwi.

De fire første dagene på Zanzibar lå vi i en slags bungalow, som er laget av gress. Vi trodde egentlig at vi skulle bo i en blanding av telt og bungalow ish, men vi var så heldig å få det fineste rommet. Det er kun en bungalow som har to etasjer. Vi var så heldig og fikk den eneste, og i den øverste etasjen. Det var ikke toalett eller dusj på rommet, men det var like i nærheten, så det gikk veldig fint. Merker at jeg er blitt ganske vant til å bo primitivt, så kravene mine er ikke så stor lengre.

Etter 4 dager oppgraderte vi rommet. Da fikk vi til og med aircondition på rommet, for første gang på 2 måneder. Det var ganske digg i og med at det som regel var 40 grader ute. Vi trivdes kjempegodt og var veldig fornøyd med begge rommene. 

Her ser dere toalettet rett ned trappen, så det gikk veldig fint! 

Her er rommet vi oppgraderte til! Kjempefint og koselig rom! Her trivdes vi veldig godt! Ganske deilig med vask, toalett og dusj, og ikke minst aircondition for første gang på 2 måneder. 2 kommentarer

maded

12.03.2014 kl.15:48

ååååå!! så heldig !

Julieeee

12.03.2014 kl.18:23

Så gøy!

Nikita <3

12.03.2014 kl.20:43

Så koselig :D
skriv en kommentar

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!