Forrige uke, var første uken etter kulturuken. Da var det satt av to hele studiedager til å gjøre siste rest på oppgaven før den skulle leveres og presenteres på onsdagen. I kommunehelsetjenesten har vi et arbeidskrav som går ut på å finne en case som man ønsker å jobbe med i en slags hovedoppgave, som vi har har nede under oppholdet. Vi valgte å fokusere på ernæring til barn under 1 år. I programområdet gravide og barn under 5 år, så vi at det var veldig mange barn som var undervektig. Når vi intervjuet mødrene, var det mange som savnet informasjon om ernæring. Vi prøvde derfor å finne alternative måter for å få ut informasjon om ernæring til mødrene. På de ulike helseklinikkene her nede er det mange mennesker, og veldig få sykepleiere. Det er som regel bare to sykepleiere, og de skal gjøre alt alene, alt fra veiing, skrive statistikk, gi medisin, osv, osv? Skjønner godt at de ikke rekker over alt. Derfor prøvde vi å finne alternative måter å få ut informasjon på, uten å ta mer av tiden til sykepleiene. Vi ble veldig fornøyd med oppgaven, og resultatet ble kjempebra. Vi kom opp med mange gode tiltak og vi håper at forslaget vårt blir tatt videre.

 

Her ser dere forsiden på oppgaven vår. Gunn til at vi valgte nettopp dette tema var for å forebygge undervekt i et tidlig stadium. Barnets første leveår er det viktigste og det mest kritiske året i barnets vekst. Hvis et barn får for lite mat det første året, vil det som regel gi varige men, uavhengig av hvor mye det får når det blir større. 

 

Den fantastiske gruppa mi som jeg har jobbet sammen med i 2 måneder! Vi har hatt det kjempefint sammen og vært et godt team. Ingen av oss kjente hverandre fra før av, så det var litt gøy. Alle skolene ble delt, så på hver gruppe er det en fra hver skole. Er veldig takknemlig for alle de herlige menneskene jeg har blitt kjent med på denne turen! 

Her har alle nettopp levert og fremført oppgaven som vi har jobbet med i 2 måneder! Vi fikk alle sammen en hver sin diplom for vel gjennomført kommunehelse praksis! Kjempefornøyd! 

Fineste Fupi er alltid med ♥ 


Ingen kommentarer

Julieeee

13.03.2014 kl.20:44

:)
skriv en kommentar

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!