I helgen dro jeg og 3 andre jenter, Lise Lotte, Charlotte og Jannike til Arusha og Moshi for å gå på fjellturer å se to ulike waterfall, hot spring og gå på Kilimanjaro. Vi dro egentlig bare for å gjøre noe helt annet, og komme oss litt bort. Det tok hele 10 timer med buss til Arusha fra Tanga, så vi var ganske stiv i bena når vi kom fram på kvelden. I tillegg var det et voldsomt regnvær! Når det regner i Tanzania, så regner det virkelig! Bussene er ikke akkurat i topp stand, så når jeg kom fram til Arusha, var jeg ganske så våt over hele meg på grunn av alle hullene i bussen. Vannet fosset inn langs vinduet og rant rett ned i setet mitt, i tillegg til alt vannet som kom fra hullene rundt om kring. Haha! Det blir ikke mer Afrika enn det! Det hele er jo egentlig bare morsomt! Det er ikke akkurat noe man opplever i Norge. Må bare tenke sånn for å holde humøret oppe!  

Anyway! Vi hadde en kjempefin helg med fantastisk natur, god mat, mange flotte opplevelser, shopping og mye latter. Arusha og Moshi er begge ganske store byer, som er mye mer vestlig enn Tanga. Der har de store høye bygninger, stort supermarked, kino, shoppingsenter og mye mer. Det var helt fantastisk å gå inn på et supermarked for første gang på 2 måneder! Og ikke minst på et kjøpesenter, selv om det ikke akkurat hadde de beste butikkene. I Tanga har det bare en liten butikk, som egentlig ikke ligner en butikk, med ganske begrenset utvalg. Ellers er det bare marked 3 gang i uken, i tillegg til masse småboder som selger veldig mye forskjellig.


Slik er det hver gang vi stopper med bussen! Folk strømmer til vinduene og vil selge oss altmulig rart! 

Her ser dere været vi kjørte i. Ikke så veldig trivelig! 

Fine jenter å være på tur med  

Storfornøyd med å finne en undertøysbutikk. Det ble en ny bh på meg. Fornøyd! 

De hadde Mc Moodys i Arusha. Afrikansk MC donalds. 

Meg og fine Lise Lotte siste kvelden i Moshi ♥ 

Lise Lotte og Jannike Utsikt fra hotellrommet vårt i Moshi. Kilimanjaro ♥ En dag skal jeg opp på toppen der! 

2 kommentarer

Marcela Constanza

14.03.2014 kl.15:48

mangen fine bilder.

Nikita <3

14.03.2014 kl.16:44

Fine bilder! ser ut som at dere koser dere masse :)

Monica Lindstad

14.03.2014 kl.18:54

Så utrolig fine bilder! Ser ut som at dere koste dere masse :)
skriv en kommentar

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!