På fredagen bestemte vi oss for å dra til et waterfall som heter Meru Waterfall. Det er et kjent waterfall i Arusha som kommer ned fra fjellet Meru som er 4566 m over havet. Vi fikk høre at turen tok ca. 1 time. Etter å ha gått i 3 timer kom vi endelig fram til waterfallet. Det var kjempefint! Turen inn til waterfallet var ganske morsom. Flirte hele veien, og det hele var i grunn ganske morsomt i og med at det var mye lengre enn forventet, og litt annerledes tursti enn hva vi hadde sett for oss. I perioder var det ganske så glatt, vått, gjørmete og bratt. Vi var sikker på at vi var de eneste turistene som gikk denne veien! Haha! 

 

Vi ble kjørt halvveis opp på et fjell, så måtte vi gå resten, for å så gå ned en veldig bratt gjørmete vei, for å komme helt nederst i dalen hvor waterfallet lå. Når vi var kommet ned var det bare elv, ikke noe sti. I begynnelsen skulle guidene våre lage en vei med steiner i elven, men etter noen minutter fant vi fort ut at dette ikke kom til å fungere så vi bestemte oss likegodt bare får å gå i elven med skoene på. Waterfallet var kjempefint. Jeg og Lise Lotte klatret opp og bak waterfallet. Det var ganske fascinerende! Etterpå gikk vi opp på et annet fjell for å spise lunsjen vår. Da gikk vi ned via det fjellet. Her var det helt annerledes natur og det var utsikt over hele Arusha. Kjempefint! Hadde en herlig tur som ikke blir glemt med det første. Turen tok til sammen rundt 6 timer. 

Veldig sporty med veske på tur. Haha! Men det funket bra. Hadde ikke mye i det, så det gikk veldig fint. Har ikke med meg sekk, så måtte bare gjøre det beste ut av det. 


Etter en veldig glatt, gjørmete og bratt sti ned til elven ble guttene som gikk lamme oss litt vel overbeskyttende og skulle støtte oss på hver minste stein. 


Endelig fremme! Meru Waterfall 


Utsikt ut over Arusha 

2 kommentarer

Monica Lindstad

15.03.2014 kl.17:23

Ååå så fint det var der! :)

maded

15.03.2014 kl.20:47

så heldig du er, skulle ønske jeg var deg akkurat da ! :o

Nikita <3

15.03.2014 kl.22:14

Åh så heldig :D
skriv en kommentar

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!