På lørdagen ble vi hentet på hotellet kl. 8. Da skulle vi kjøre til en hot spring som lå på veien til Moshi som vi skulle overnatte. Vi kjørte på en vanlig vei i rundt en time før vi svingte av på en vei, som egentlig ikke var en vei i det hele tatt. Vi kjørte inn over savannen som lignet mer på en ørken i noe som føltes ut som en liten evighet. Vi humpet opp og ned, og veiene var virkelig litt av en utfordring for en lav familiebil. Plutselig svinger han av å stopper og sier at vi er fremme, midt i ørken/savannen. Når vi gikk rundt svingen kom vi til en kjempefin blå lagune som lå «in the middle of nowhere». Den passet virkelig ikke inn helt der ute i tørket. Hot springen var kjempefin, og kanskje det klareste vannet jeg noen gang har sett. Vi kunne se bobler som kom opp fra bunn fra varmekilder. Vannet var lunket og veldig deilig! Guiden vår fortalte oss at vi kunne bare bade og svømme så mye vi ville, fordi krokodillene som bruker å være der, nettopp hadde gått og ble ikke å komme tilbake før senere på dagen. Veldig betryggende! Haha! Heldigvis kunne man se alt, så det var ikke noe problem å se hva som befant seg i vannet. 

Boblene dere ser kommer fra bunn og er vannet som koker. 

Etter at vi hadde vært i «hot spring» kjørte vi opp til Kilimanjaro, til Marangu route. Her fikk vi omvisning og gikk litt rundt på Kilimanjaro med en guide som fortalte oss forskjellige ting om fjellet. Må ærlig innrømme at jeg fikk enda mer lyst til å gå til toppen av Kilimanjaro etter å ha vært der! Så det må bli neste reisemål. Kilimanjaro er verdens høyeste vulkan, og verdens høyeste frittstående fjell. Det er hele 5895 meter over havet. Ruten begynner på 1800 meter. Naturen på Kilimanjaro er så vakker, og veldig spesiell. Den forandrer seg under hele gåturen, og skal vist være ganske så spesiell. Har sett tre filmer om fjellet siden jeg var der i helgen. Vet i alle fall om ei som er blitt veldig interessert i fjellet og har enda mer lyst til å bestige det! Har dessverre ikke tid til å gjøre det på denne turen siden turen tar 6 dager, og reisen 2, men jeg håper på å kunne ta meg en tur til Tanzania om ikke så alt for lenge for å prøve å bestige det!

 Vi avsluttet dagen på Ndoro Waterfall som er på Kilimanjaro, men helt nederst i en dyp dal. Den var enda finere og mye større enn forrige. 

3 kommentarer

Monica Lindstad

16.03.2014 kl.15:17

Ååå så utrolig fine bilder! :)

ckms

16.03.2014 kl.16:44

Dette så utrolig herlig ut :)

maded

16.03.2014 kl.17:32

herlig !

Julieeee

16.03.2014 kl.20:32

Det så fint ut!
skriv en kommentar

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!