God morgen! Nå holder jeg på å pakke siste rest før jeg er klar for å dra tilbake til Arusha. Denne gagen drar jeg for å fra på safari! Gleder meg kjempemasse! Blir borte fra torsdag til mandag. På grunn av den lange reiseveien, bruker vi torsdag og mandag på å reise, mens fredag, lørdag og søndag går til safari. Vi skal både til Nongorogoro, Tarangire og Lake Manyara i løpet av helgen. Tror det blir kjempebra, gleder meg veldig! Derimot gleder jeg meg ikke like mye til å sitte 10 timer på lokal buss helt til Arusha igjen, men har sovet veldig lite i natt, så satser på å sove store deler av bussturen! Det er en lang reise, men synes det går overraskende bra! Det er veldig mye å se på langs veien, i tillegg har jeg med meg spill, bok, musikk og gode venner, så det tror jeg bli å gå kjempebra!

 Alt for trøtt, men veldig klar for safari med de fine safarihattene!

Jeg kommer ikke til å blogge noe i helgen, men har forhåndskrevet 4 innlegg som kommer til å bli publisert hver dag i helgen, så det er bare å følge med. Over helgen kommer det sikkert en ny oppdatering med veldig mange fine safari bilder. Ha en fin helg alle sammen! Stor klem fra meg ♥ 

Ingen kommentarer

Kaisa Elise

13.03.2014 kl.13:28

Så kjekt :)
skriv en kommentar

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!