På fredagen startet vi dagen 08.30. Vi kjørte fra Arusha til Tarangire Nasjonalpark. Tarangire dekker et område på 2600 km2. parken er berømt for sine tre klatrende pyton slanger, sebra, elefanter, buffalo, waterbuck, oryx, gazeller og det rike fuglelivet. Parken har også store områder med baobab trær. Vi så alle de nevnte dyrene, for utenom slange, i tillegg til sebra, skilpadde, over 100! elefanter, timon og pumba, mange forskjellige aper, jordrotter, antiloper, osv. Det er umulig å huske alle dyra, ikke vet jeg navnet på alle heller.

Midt på dagen stoppet vi på en utsiktspost, for å spise lunsj. Her fikk vi beskjed om å holde på matpakken slik at ikke apene stakk av med den. Haha! Det gikk heldigvis bra. Det var veldig fin utsikt. Vi var i parken til rundt kl. 18. Da kjørte vi til et sted som vi kunne overnatte. Stedet lå like i nærheten, og mellom de forskjellige nasjonalparkene. Det minnet egentlig veldig på et typiske amerikansk motell, som man ofte ser på skrekkfilmer, men det var veldig greit å sove der. Kjekt å få kortes mulig vei å kjøre for å komme seg til de ulike nasjonalparkene. På kvelden fikk vi servert deilig middag, og satt å spilte spill til vi tok kveld. Kjempefin dag! 2 kommentarer

kaikaxx

19.03.2014 kl.13:16

så fine bilder! håper du koser deg :)

Kaisa Elise

19.03.2014 kl.14:56

Fine bilder :)

Monica Lindstad

19.03.2014 kl.16:48

åå så mange fine bilder! :) ser ut som du koser deg kjempemasse :)
skriv en kommentar

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!