Forrige uke var jeg på ortopedisk avdeling for menn. Det skal jeg være denne uken også. Det er kjempespennende og veldig mye å lære. Jeg synes ortopedi er veldig spennende. Det er så mye forskjellig, og pasienter i alle aldersgrupper. Her nede i Tanzania gjør de ting ganske ulikt fra hvordan vi gjør ting hjemme i Norge. Det er morsomt å se hvor kreativ og oppfinnsom de er. Hoved problemet her nede er selvsagt mangel på ressurser. De har lite, men de er veldig flink til å få mye ut av lite. Så det er morsomt å se. 

På avdelingen er det for det meste pasienter som har vært i bilulykker, mopedulykker og sykkelulykke, men også veldig mye barn som har falt eller skadet seg under lek. Jeg er overrasket over hvor godt avdelingen funger. Det virker som systemet funker bra. I tillegg blir vi som studenter tatt veldig godt i mot av legene, sykepleierne og pasientene. Jeg føler vi får gjort veldig mye, og de ansatte er hele tiden interessert i å høre vår mening og er veldig inkluderende. Blir å savne denne avdelingen! Trives kjempegodt, og de ansatte er så kjekke. Dette er min siste uke der. Neste og siste uke skal jeg være på barneavdelingen.

Veldig god plass i "skolebussen" som frakter oss til sykehuset hver morgen, Det er bare 30 min å kjøre. Haha! 

Her sitter jeg og Marte å skriver pleieplan til pasienten vår. TukTuk tur til apoteket for å kjøpe medisin

Ingen kommentarer

Kaisa Elise

18.03.2014 kl.10:46

Bra du koser deg med det :)
skriv en kommentar

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!