Håpe alle får en fantastisk avslutning på 2013 i dag. Tenk at det er nyttårsaften allerede. Helt utrolig hvor tiden blir av. Min dag blir ganske rolig. I og med at jeg reiser i morgen gidder jeg ikke noe stor feiring. Jeg vil være opplagt til den lange reisen. Men det gjør ingen ting. Jeg skal kose meg hjemme med god mat, familien og kjæresten. Tenkte uansett jeg skulle vise dere årets nyttårskjole. Tror det må bli denne. Den er perfekt til nyttårsaften. Faktisk eneste dagen i året jeg føler meg komfortabel i denne kjolen. Hehe. Ellers er den ganske voldsom. Føler meg litt som en discokule i den. Haha! Men paljetter har og er fremdeles veldig populært, så hvis du ikke vet hva du skal gå for i dag, ta på deg noe med paljetter. Sikker vinner på nyttårsaften.

Ha en fin dag/kveld. Ønsker dere alle et godt nytt år! 

Søster og lille M hadde med seg en forsinket bursdagsgave til meg fra London. Kunne ikke blitt mer fornøyd med gaven. Fikk verdens fineste og mykeste pyjamas, med de søteste fargene. Gleder meg til late dager i julen med denne herligheten, og for ikke å snakke om selveste julemorgen. Da skal jeg sitte i ført denne, med strømpen, Mathea og julemorgen på skjermen. Åh, gleder meg!  Denne tiden er så fin! 

Victoria's Secret 

Håper dere har hatt en fin helg og er klar for en ny uke  Jeg har hatt det kjempefint, med både avslapping og jobbing. På fredag var jeg på julebord med jobb. Knipset noen biler før jeg gikk ut, og tenkte jeg skulle vise dere noen. Hadde på meg en enkel svart kjole fra Bik Bok, og i og med at jeg hater å pynte meg, passet den perfekt til meg. Liker formen på kjolen, det gjør den litt spesiell, og ikke så kjedelig likevel. Hadde det fint på julebordet, men tok tidlig kveld, siden det ventet en 12 times arbeidsdag på lørdag. I dag har jeg fri og det eneste som står på plan er en treningsøkt og kosedag med A. Håper jeg får overtalt han til å se på julefilm. Nå vil jeg ikke vente mer, haha. Elsker julefilmer, og alt som har med jul å gjøre. Kjøpte den nye reisen til julestjernen i går på jobb. Har enda ikke sett den, men har hørt at det er en kjempefin film, så gleder meg. Passer fint å se den nå, så kan jeg anbefale den videre til kunder hvis jeg er forøyd med den. 

Haha, må flire av bilde nede til venstre. Her ser man hvor ubehagelig jeg synes det er å gå med kjole. Kan vel ikke bli mer tydelig, haha. Vet ikke hvorfor, men jeg hater å gå med kjole. Føler liksom ikke at jeg kler det. 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!

hits