Her kommer endelig bilder av mitt andre soverom. Man kan vel si at dette rommet er litt mindre barnslig enn det andre rommet mitt, hehe. Dette rommet har en mer romantisk stil, hvor jeg har blandet gammelt og nytt. Det nattbordet dere ser på bildet, er byttet ut med to gamle nattbord som er over 100 år. Jeg elsker antikk, og synes det er veldig fint å blande gammelt med nytt. Jeg synes det skaper en mer romantisk og personlig stil. En ting er sikkert, jeg er ikke begeistret for et hypermoderne hjem. Det blir for lite personlig for meg, men det kan jo være pent det og, det er bare ikke noe for meg. Jeg er ganske fornøyd med rommet. Eneste negative er klesskapet og skapplass generelt. Det er ikke noe å vise frem engang, haha. Får heller ta det i fremtiden når vi forhåpentligvis får oss et større hjem. 

Hva synes du om soverommet mitt? 

God kveld  Denne dagen har vært lang for min del. Våknet kl. 02. i natt og følte meg helt elendig, så har bare vært inne å slappet av hele dagen. Er enda i nattdrakten, haha. Føler meg heldigvis bedre nå, og i morgen er jeg klar for praksis og jobb. Dagen har dessverre ikke gått til så mye fornuftig, men jeg får ta det igjen senere. Har i alle fall fått ryddet og vasket. I tillegg er jeg godt i gang med pakkingen. Må jammen si at det ikke er lett å pakke i en liten bag for tre måneder. Hva skal jeg prioritere å ta med? Hjelp! Skal møte de andre jeg skal reise med på torsdag. Da skal vi gå gjennom pakkelisten, så blir kanskje litt klokere etter møte. Vi få se. Så koselig med friske blomster ♥ Det er noe alle burde unne seg i ny og ned. 


Her kommer del to av barndoms rommet mitt. I og med at jeg bor i samme by som forelderene mine, har jeg fremdeles mange av tingene mine hjemme. Jeg flyttet ut sammen med kjæresten min for ca 2 år siden, men vi har en liten leilighet, og jeg har alt for mye klær og sko. Så det ville aldri blitt plass der til alle tingene mine. Tror jeg trenger et helt rom bare til sko og klær. Det får bli når jeg får meg mitt eget. Heldigvis har jeg fått lov til å ha rommet mitt hjemme. Til sommeren når vi begge er ferdig utdannet har vi tenkt til å finne oss noe større, så da blir det bedre plass og jeg kan forhåpentligvis ta med meg litt mer av mine egne ting. Både klesskapet mitt her hjemme og i leiligheten er full, men det skal sies at det i leiligheten er ganske lite Derfor tar jeg med meg og bytter klær litt frem og tilbake. Det funker fint for meg, men skal innrømme at av og til kan det være litt slitsomt. Av og til når det blir mye frem og tilbake for å hente ting, tenker jeg litt på skillsmisse barn som bor 50/50 hos mor og far. Det må være tøft, og ikke mist slitsomt. 

Elsker dukken!  Fikk den i gave fra min kjære bestemor. Den er håndlaget i Tyskland. I helgen var jeg hjemme og på barndoms rommet mitt. Er det en plass jeg virkelig trives og slapper fullstendig av, må det være hjemme hos mamma og pappa på barndoms rommet mitt. Det er så mange koselige minner her. Samtidig synes jeg rommet mitt er så fint og behagelig med de lyse fargene. Knipset noen bilder av rommet, og tenkte jeg skulle dele de på bloggen. Jeg er veldig opptatt av interiør og syne det er så gøy å ta bilde av. Deler bildene opp i to innlegg siden det ble ganske mange. Så kommer det i tillegg en del tre av klesskapet mitt. Her kommer del en. Som dere sikkert ser elsker jeg babyrosa og lyse farger. Hva synes du om rommet mitt? 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!

hits