Denne oppskriften MÅ prøves. Den er utrolig god og kjempelett å lage. Det er en frokostfavoritt hos meg, eventuelt etter trening. Med smak av banan er den søt og funker også dersom man ønsker å stoppe søtsuget.

Oppskrift  

1 moset banan, 1 egg og kanel. Røres sammen å stekes på pannen til den har en gylden farge. Som tilbehør kan du gjerne ha litt cottage cheese eller kesam med friske bær. Jeg hadde bare blåbær og bringebær denne gangen. Supergodt og så lett å lage.

 
Du kan godt prøve å ha litt havregryn i. Da blir nok røren litt fastere og pannekakene blir sikkert mer vanlig i konsistensen. Jeg har ikke prøvd det, men skal prøve. Det er sikkert kjempegodt

Tenkte jeg skulle vise dere en oversikt over denne ukens treningsøkter.

Hadde egentlig ikke tenkt til å starte uken med treningsfri, men det måtte bare bli sånn. Hadde ikke en eneste dag i forrige uke med treningsfri, så tror denne fridagen var høyst nødvendig. Jeg som vanligvis elsker mandager fikk en veldig dårlig start på uken. Bestemte meg derfor for å starte uken med å spise litt ekstra karbohydrater og hvile meg litt ekstra så jeg kunne hente meg inn igjen. Viktig å lytte til kroppen! Jobber hver dag denne uken, både dag, aften og natt, så vi får se om treningsuken blir som planlagt, men satser på det. Som regel får jeg gjort alt som er skrevet ned. En av fordelene mine med å skrive ned og ha en plan for uken.

 

På tide å få kontroll på hverdagsplaner, jobb og trening? Da kan jeg anbefale denne herligheten. nemlig personlig almanakk. Her blir alt av ukens planer, avtaler, jobb og trening skrevet opp. Da har jeg kontroll til en hver tid. Jeg er et kontrollfreak og listemenneske, og må hele tiden skrive ned ting som skal gjøres. Jeg liker å organisere ting rundt meg, ellers fungerer jeg rett og slett ikke. Det er kanskje en dårlig uvane, men det er slik jeg fungerer. Uten å planlegge hverdagen og uken, føler jeg at jeg kaster bort tid på ingenting.


Tidligere har jeg alltid syntes at alle de almanakkene de selger i vanlige butikker er så kjedelig og stygg. Så har limt bilder over forsiden, men dette har aldri blitt en suksess, og bildene har alltid falt av etter kort tid. Nå er ikke dette et problem, siden du kan designe boken helt selv, og den kommer i mange forskjellige størrelser. Så her er det bare å velge etter hvilket behov du har. Du kan velge alt fra hvilken forside du vil ha, til hvordan farge det skal være inni og hva du ønsker å ha med. Hvis du for eksempel ikke ønsker å ha med dagens trening, trenger du ikke det. Ta en titt på siden HER, hvis du er interessert. Anbefaler denne på det sterkeste. Elsker den, og den er min nye hverdagsfavoritt som er med meg overalt. Her får dere et glimt av hvordan min bok ser ut. Elsker at jeg har mulighet til å blande sammen en kollasj med gode minner og fine, inspirerende bilder. Dette gjør den veldig personlig. Jeg har også med to ordtak som betyr veldig mye for meg. "Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself" og "Sikt mot månen. Selv om du bommer, havner du blant stjernene". Begge to er så fine, og så sant! Du kan bli akkurat den person du vil, så lenge du vil det nok å gjøre en innsats. Alle drømmene våre kan oppfylles, så lenge man har motet til å gjennomføre dem  

Drømmefanger  

Dette er en av mine favorittsmoothie, mest siden den inneholder mango og jordbær, som er favoritter hos meg. Den inneholder en del karbohydrater og er derfor fin å ha til frokosten, lunsj eller etter trening da den også er proteinrik.

Oppskrift 

Mager kesam, cottage cheese, jordbær, mango, papaya, ananas og en appelsin.

Frokost er for meg dagens viktigste måltid, og beste! Hvis jeg ikke får mat kort tid etter jeg har stått opp, fungerer jeg rett og slett ikke. Tenkte derfor at jeg skulle dele et frokosttips med dere i dag. Dette er en veldig enkelt frokost, som samtidig smaker kjempegodt. Er helt hekta, spiser det hver morgen. Siden jeg har bestemt meg for å ha morgencardio minst 6 dager i uken denne måneden, går jeg powerwalk med en gang jeg står opp i alt fra 45 - 60 min. Med en gang jeg kommer inn døren er det tid for mat. Utrolig nok, synes jeg dette måltidet er det beste måltidet for tiden. Havregrøt med moset banan, toppet med blåbær, med proteinshake ved siden av. Ahh, beste!

Jeg tar havregryn og vann i en skål og har det i mikrobølgeovnen i ca 1 min, så moser jeg en halv banan å blander i grøten. Dette gjør at den blir smakfull og ikke minst søt. Ha gjerne litt kanel på toppen, det gjør det litte ekstra. Siden havregrøt i seg selv ikke inneholder noe særlig protein, tar jeg en proteinshake ved siden av, og et eller flere glass med vann (viktig å få i seg rikelig med vann). Liker kombinasjon mellom grøten, banan og sjokoladeproteinet. Denne frokosten er såpass søt, at søtsuget holder seg unna, og det er ikke noe problem å spise sunt.

Den australske fitnessmodellen Sophie Guidolin må være det nærmeste man kan komme perfekt! Selv etter å ha født to barn. Hun jobber fulltid, gjør alt av husebeid selv, vasker, rydder, lager mat og tar seg av to små gutter. Fremdeles ser hun sykt bra ut! RESPEKT!

Jeg liker å være like aktiv og ha en sunn livsstil hele året. Det kommer så uendelig mange fordeler med seg ved å trene og spise sunt. Trening er for meg noe jeg gleder meg over hele året, og det er ingen perioder jeg trener mer eller mindre. Men det er ingen hemmelighet at når sommeren kommer, ønsker jeg å ha litt lavere fettprosent, enn på vinteren. I tillegg bruker jeg vinteren på å trene tung styrketrening for å øke muskelmassen, noe som krever litt ekstra energi. Nå som sommeren nærmer seg har jeg mer cardio og spiser litt annerledes. Jeg har derfor bestemt meg for å være med på Kristina Andersen 30 days challenge (#teamkristinaandersen på instagram) for å få en kick start. Utfordringen går ut på følgende:


♥ Godteri, søtsaker og brus er forbehold maksimalt en dag i uken.
♥ Spis mer grønnsaker, og drikk minst tre liter vann daglig.
♥ Null alkohol i denne perioden.
♥ Fysisk aktivitet minst tre dager i uken.


♥ Morgencardio seks dager i uken.
♥ Styrketrening seks dager i uken.
♥ Følge egen kostholdsplan 100%.Jeg kommer til å være med på begge, og så langt har det gått kjempebra! Kom akkurat inn fra dagens powerwalk, og skal gjøre meg klar for jobb. Grunn til at jeg valgte å være med, er fordi jeg ønsker å gå ned i fettprosent. I tillegg er jeg veldig glad i å utfordre meg selv og trives godt med å følge en kostholdsplan, spesielt når jeg har det travelt. Da slipper jeg å tenke på hva jeg skal spise og lage. Motivasjon er på topp og det har aldri vært lettere. SMIL! Som morgencardio går jeg powerwalk ute i ca en time, seks ganger i uken, og jeg gleder meg hver dag til neste tur. Kommer nok til å bli verre etter hvert. Spesielt i neste uke når jeg må opp umenneskelig tidlig for å rekke det før jobb som begynner 07.30. MEN da er det bare en ting å gjøre, legge seg tidligere. Ser derfor ikke på dette som noen utfordring. Bli med da vel! LETS GOO! ♥

Det har blitt en del intervaller på meg i det siste. Det er jo bare så gøy! Tenkte jeg skulle dele mine favoritter med dere. Jeg ELSKER intervalltrening, og her kommer mine favoritter for tiden. Test noen av disse vel, og let me know what you think! Del gjerne noen av deres favoritter med meg. Da blir jeg glad.Gerilja kardio

♥ Oppvarming
10 min på fart 10 km/t
♥ Intervall
20 sek på fart 18 km/t
10 sek pause
gjenta åtte ganger 
♥ Avsluttning
10 min på fart 10 km/t

30/30

♥ Oppvarming
10 min på fart 10 km/t
♥ Intervall
30 sek på fart 17 km/t
30 sek pause
gjenta fem ganger
1 min pause
30 sek på fart 17,5 km/t
30 sek pause
gjenta 5 ganger
1 min pause
30 sek på fart 17 km/t
30 sek pause
gjenta fem ganger
♥ Avsluttning 
10 min på fart 10 km/t

4x4

♥ Oppvarming
10 min på fart 10 km/t
♥ Intervall
4 min på fart 14 km/t
2 min aktiv hvile 6,5 km/t
gjenta fire ganger
♥ Avsluttning
10 min på fart 10 km/t

Denne juicen er litt annerledes, men absolutt verdt å prøve. Den er kjempegod og ikke minst supersunn. Anbefaler alle å investere i en juicemaskin, så dere kan lage deres egen juice av frukt og grønt. Mulighetene er så mye større, det er bare fantasien som kan sette grenser for hva dere vil prøve. I tillegg er den 100 % sunnere enn den juicen dere kjøper på butikken.

Oppskrift ♥

1/2 broccoli, 2 gulrøtter, 1 paprika, 1/2 chili, 1/2 eple, 1/2 appelsin, 1/2 lime, 1 tomat, så skulle jeg egentlig ha fersk spinat, men det var ikke mulig å få tak i.

Oppskriften til en av mine favorittsmoothie for tiden, som jeg har valgt å kalle supersmoothie på grunn av det høye næringsinnholdet. Kesam og cottage cheese er geniale å bruke til smoothie da det inneholder mye proteiner, som er viktig for meg. Bringebær inneholder rikelig med antioksidanter og viktige mineraler. Jordbær er en utmerket kilde til vitamin C og antioksidanter. Blåbær inneholder mye antioksidanter og har mange helsefremmende egenskaper, blant dem å motvirke aldring og forebygge kreft. Linfrø har et høyt innhold av kostfiber og omega-3 fettsyrer. Gojibær er kanskje den mest næringsrike frukten på jorden. Det unike med gojibær er at de er svært rike på antioksidanter, de inneholder også mye proteiner, noe som er uvanlig for frukt og bær. Mulberries som er rik på antioksidanter, vektregulerende, anti-aging og er god for fordøyelsen. Både gojibær, blåbær, mulberries, jorbær og bringebær blir regnet som supermat på grunn av det høye næringsinnholdet, så her er det bare å nyte med god samvittighet!

Oppskrift ♥

Mager kesam, mager cottage cheese, dobbel 0 yoghurt med blåbærsmak, bringebær, jordbær, blåbær og linfrø, toppet med mulberries og gojibær.Mitt navn er Camilla. Jeg er en jente på 21 år og bor i Narvik i Nord-Norge sammen med kjæresten min, men også min beste venn som jeg møtte julen 2009 ♥ Jeg studerer sykepleie på høyskolen i Narvik, og er på sisteåret i utdannelsen min. Trives kjempegodt og kunne ikke gått i en bedre klasse. Det er så godt å kjenne at man har valgt rett yrke etter alt for mange år på skole uten pause. Trives kjempegodt som sykepleierstudent. Det er et givende yrke fult av mening! Anbefales 

Jeg er over gjennomsnittlig glad i å reise, og planen var egentlig å reise og oppleve verden, men bestemte meg for å bli ferdig med skolen først. Håper nå at jeg kan oppfylle drømmen om å få oppleve mer av verden, når jeg er ferdig på skolen sommeren 2014. Heldigvis er jeg så heldig å ha fått praksisplass i Afrika, Tanzania. Det gjør at jeg får mulighet til å se mer av verden mens jeg studerer.

Tanken på å begynne med bloggen igjen, kom opp når jeg fikk praksisplass i Afrika. 2. januar reiser jeg til Afrika for å ha et helsefremmende forebyggingsprosjekt og kirurgisk praksis på sykehus. Her skal jeg være i hele tre måneder. Tenker da å bruke bloggen som en dagbok. Det er en fin hobby og tidsfordriv, samtidig som venner og familie kan følge litt med på hva jeg gjør og hvordan jeg har det. Fremover til avreise, vil jeg bruke denne bloggen som en slags hobby, å skrive om forberedelser, mitt liv og mine interesser som i hovedsak består av trening, mat, foto, mote, interiør og reise.

I tillegg til å studere har jeg en deltidsjobb på lekebutikken Ringo, hjemmesykepleien og OBS som er et bofellesskap for eldre. Trives kjempegodt i jobbene, og er veldig takknemlig for å ha så fine arbeidsplasser med så herlige kollegaer.

Mesteparten av fritiden min går til trening. Elsker trening og da spesielt styrketrening. Synes menneskekroppen er helt fantastik, og elsker at man kan forme den akkurat slik man ønsker. Følg meg gjerne på instagram om du ønsker det, camillagrimstad. Her kommer jeg ofte med oppdateringer med bilder fra hverdagen min. 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!

hits