Da var min tid i Afrika over for denne gang. Tanzania har vært helt fantastisk! Jeg har hatt de tre beste månedene i hele mitt liv. Det er med et tungt hjertet jeg forlater dette landet. Skulle gjerne hatt lengre tid her nede, men jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk muligheten til å dra hit. Jeg har lært kjempemasse, og er veldig fornøyd med læringsutbytte dette oppholdet har gitt meg. Både med tanke på utdanningen min, men også meg som person. Ved siden av praksisen, har jeg fått opplevd kjempemasse av Tanzania. Jeg har gjort noe hver helg, og har av den grunn blitt kjent med landet, kulturen og folket. Swahilien min har blitt bedre og bedre med tiden her nede. Elsker språket! En dag skal jeg lære meg det 100 %.


2014 har så langt vært helt fanatisk! Gleder meg til fortsettelsen. Nå er det rett hjem til Norge for å ha eksamen, så må jeg nesten begynne med bacheloren som skal være inne i slutten av mai. Det kommer til å bli en travel tid fremover, men jeg gleder meg til å gjøre ferdig sykepleieutdanningen min. I sommer har jeg fått meg jobb som sykepleier i hjemmesykepleien. Så det gleder jeg meg veldig til. Skal bli godt å få være litt selvstendig og få praktisert det vi har lært. Gleder meg til å lære mer innen yrket, og ikke minst få jobbe med mennesker! Mitt opphold i Tanzania har gjort meg sterkere på så mange måter. Har lært utrolig mye, både på godt og vondt. Er sikker på at det kommer godt med i min sykepleie karriere. Har fått øyene opp for internasjonal helse, tropesykdommer og helsetilstanden i u-land. Ser ikke bort ifra at jeg kommer til å gjøre noe lignende igjen i fremtiden. Takk til alle som har vært med på å gjøre denne turen så fantastisk!

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!

hits