Tenkte jeg skulle dele en supersunn og enkel middag med dere. Den tar nøyaktig 10 minutter å lage, og er faktisk kjempegod til tross for ingrediensene. Har laget den flere ganger etter at jeg fant oppskriften på skjønne Maren sin blogg. Kan innrømme at jeg var litt skeptisk første gang jeg prøvde, men jeg ble positivt overrasket. Jeg er ikke kjempeglad i tunfisk, men jeg liker det, og har det ofte i forskjellige salater. Det er billig, sunt og man kan bruke det til så mye. 

Det eneste du trenger er havregryn, en boks tunfisk i vann, et egg, karbonadedeig, lett ost, sopp, hvitløk og krydder. 

Fremgangsmåte: bland havregrynet og egget med hele tunfiskboksen, slik at det blir en fin deig. Jeg vet ikke kor mye havregryn jeg hadde, men det er bare å prøve deg frem til du har en fin deig. Smør deigen deretter ut over et bakepapir, og sett det inn i ovnen på 200 grader i ca 10 min. Stek kjøttdeigen med hvitløk og ønskelig krydder, kutt opp sopp, ha dette på pizzaen (tror den hadde vært enda bedre med litt mais og kanskje noen tomatbiter). Topp den med lettost og mer krydder om du ønsker. Jeg har et veldig godt pizzakrydder som jeg kjøpte i Bulgaria, det er perfekt å ha over osten, ellers er oregano godt. Sett pizzaen inn i ovnen til osten har fått en fin og gylden farge. Håper det smaker ♥ 


Som tilbehør hadde jeg salat, sukkerfri ketshup og mager kesam med litt pepper og hvitløk. 
 

Må le litt av meg selv når jeg anbefaler denne filmen. Jeg blir aldri voksen, haha! Jeg har alltid likt High School filmer, og tror aldri jeg kommer til å bli for gammel til å like de. I tillegg har jeg vært fan av Miley Cyrus siden hun spilte i den populære ungdomsserien Hannah Montana på Disney Channel for ganske mange år siden. Hun har gjort mye rart i ettertid, men hun er fremdeles pen. Dumt at hun klipte bort det nydelige håret da, men hun om det. 

So undercover er en actionkomedie hvor Miley Cyrus har hovedrollen som Molly. Molly er en privatdetektiv som tar bilder av menn som er utro. Under et av hennes oppdrag blir hun avbrutt av en F.B.I. agent som tilbyr henne en jobb som går ut på å overvåke den unge jenta Alex Patrone, som er datter av en mann som har vært involvert i en ulovlig virksomhet. Hun går da undercover som en sorosity student under navnet Brook. Her møter hun flere jenter, som hun blir god venninne med. Hun møter også en kjekk gutt ved navn Nicholas. På grunn av Mollys fortid som privatdetektiv, har hun vanskelig for å stole på Nichlas. Filmen har flere vendinger, og jeg synes spenningen holder seg gjennom hele filmen. 


Perfekt til jentekvelden 

God kroppskontroll må være noe av det mest fascinerende! Jeg er veldig interessert i kroppskontroll, og mener at det er grunnleggende i alle treningsformer. Det er ikke bare i turn og dansing det er viktig med god kroppskontroll. For min del, trener jeg for det meste på treningssenter, men også her har det mye å si. Man skal for eksempel kunne isolere deler av kroppen, samtidig som andre muskler jobber. For å få til dette, må man ha en viss kontroll over kroppen. For å oppnå fremgang og muskelvekst, er det utrolig viktig og tenkte på dette. Har jeg riktig svai, er det den rette muskelen som jobber, har jeg bena slik de skal, hvordan er resten av kroppen plassert? Teknikken er viktigere en tyngde. Viktig å tenke på! Tror det er mange som skader seg ved dårlig teknikk og tunge vekter. Inkludert meg. Anbefaler lette vekter til teknikken sitter. Ved siden av styrketreningen, kan det være lurt med litt koordinasjonslek for å få bedre kontroll på kroppen. 


Her har dere noen av mine alternativer. Haha, må le litt av bildene, men det er kjempegøy! Må bli flinkere å gjøre det oftere. Har blant annet som mål å få mykere rygg, og komme med ned i den andre spagaten. Som dere ser er jeg ganske stiv i ryggen, men det er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg aldri tøyer den. Samt har jeg en lang, liten vei før jeg kommer med ned i guttespagaten. 

Alle bildene er av meg ♥

God morgen ♥ I dag har jeg en lang dag forran meg, så det var godt med en myk og rolig start på dagen. Frokost er veldig viktig for meg, så liker å ta meg god tid om morgenen til en ordentlig frokost. Dagens beste og viktigste måltid. Heldigvis for meg at jeg er et A menneske, som liker å stå tidlig opp med tanke på at jeg nesten alltid begynner på praksis/jobb kl. 07.30. Dagens frokost ble to havreknekkebrød med most avokado blandet med pepper, og egg. Som drikke hadde jeg et stort glass med vann med jordbærbiter og iskaffe laget av en kopp espresso fra kaffemaskin, lettmelk og et par dråper vanilje stevia. Sammen med frokosten prøver jeg å huske på å ta det daglige kosttilskuddet mitt, som er en omega 3 kapsel og en vitaminbjørn (fra iherb). Nå er jeg klar for en lang dag med praksis i 8 timer, etterfulgt av jobb på Ringo i 4 timer. Ønsker dere en fin dag! 

God kveld  Denne dagen har vært lang for min del. Våknet kl. 02. i natt og følte meg helt elendig, så har bare vært inne å slappet av hele dagen. Er enda i nattdrakten, haha. Føler meg heldigvis bedre nå, og i morgen er jeg klar for praksis og jobb. Dagen har dessverre ikke gått til så mye fornuftig, men jeg får ta det igjen senere. Har i alle fall fått ryddet og vasket. I tillegg er jeg godt i gang med pakkingen. Må jammen si at det ikke er lett å pakke i en liten bag for tre måneder. Hva skal jeg prioritere å ta med? Hjelp! Skal møte de andre jeg skal reise med på torsdag. Da skal vi gå gjennom pakkelisten, så blir kanskje litt klokere etter møte. Vi få se. Så koselig med friske blomster ♥ Det er noe alle burde unne seg i ny og ned. 

Hvis dere ikke har sett denne filmen er det på tide! Jeg så den på kino når den kom ut, men har sett den to ganger etter det. Det er en veldig bra og spennende film. Handlingen er egentlig litt spesiell, men det er kanskje det som gjør den så bra? 

The Hunger Games går under kategorien action, drama og thriller og er basert på romanen Dødslekene av Suzanne Collins. Filmen handler om restene av det som en gang var Nord-Amerika, hvor Panem-nasjonen hvert år tvinger sine tolv distrikter til å sende en tenåringsgutt og en tenåringsjente for å konkurrere i "The Hunger Games". The Hunger Games er en TV-overført happening hvor deltakerne må kjempe for livet, og den av de tjuefire deltakerne som overlever, vinner og får dra hjem igjen. 

Vi følger den fattige 16-åringen Katniss Everdeen fra det aller fattigste distriktet - Distrikt 12. Katniss mistet faren i en gruveulykke da hun var 11 år. Det er hun som forsørger moren og lillesøsteren Primrose, med god hjelp av sin bestevenn Gale. Hun er svært god med pil og bue. Når hennes søster blir trukket ut til å delta i Lekene, melder Katniss seg frivillig for å ta hennes plass. Som hennes meddeltaker fra Distrikt 12 blir den jevngamle bakersønnen Peeta Mellark valgt. Katniss er mistenksom til Peeta da hun synes at han oppfører seg i overkant følsom og hyggelig mot henne. Er han en venn som snakker sant og vil hjelpe henne, eller er han en fiende som bare er ute etter sympati og undervurdering? Og vil de overleve? Svaret kommer i en kamp på liv og død i de 74 Dødslekene.

Om 6 uker reiser jeg til sol og sommer og blir der i hele 3 måneder. Det blir rart, men gleder meg veldig! Har aldri vært borte så lenge før. Jeg er allerede godt i gang med pakkingen. Synes det er greit å bli tidlig ferdig med pakkingen, så slipper jeg å tenke på hva jeg skal ha med meg, eller være redd for å glemme noe i alt stresset rundt jul. Det er tross alt mye som skal huskes på, i tillegg til at jeg må pakke smart for å få plass til alt. Det er ikke bare enkelt å pakke for 3 måneder. I tillegg skal jeg ha med meg masse utstyr, to sykepleieuniformer, listen fortsetter og er uendelig lang. Haha! Skal komme tilbake til pakkingen og pakkeliste i et eget innlegg i løpet av uken, håper jeg. 


Bikiniene er funnet frem, må bare velge ut hvordan jeg skal ta med meg. Her er i alle fall en av de jeg skal ha med. Kjøpte den i sommer i Bulgaria. Elsker den! ♥ 

Hver dag skal altså ikke se slik ut, men i en av ukene jeg er der nede skal jeg reise til ferieparadiset Zanzibar. Det ser jeg virkelig frem til. Da tenker jeg at dagene blir å bestå av stand, sol og bading. 

Håper dere har hatt en fin helg og er klar for en ny uke  Jeg har hatt det kjempefint, med både avslapping og jobbing. På fredag var jeg på julebord med jobb. Knipset noen biler før jeg gikk ut, og tenkte jeg skulle vise dere noen. Hadde på meg en enkel svart kjole fra Bik Bok, og i og med at jeg hater å pynte meg, passet den perfekt til meg. Liker formen på kjolen, det gjør den litt spesiell, og ikke så kjedelig likevel. Hadde det fint på julebordet, men tok tidlig kveld, siden det ventet en 12 times arbeidsdag på lørdag. I dag har jeg fri og det eneste som står på plan er en treningsøkt og kosedag med A. Håper jeg får overtalt han til å se på julefilm. Nå vil jeg ikke vente mer, haha. Elsker julefilmer, og alt som har med jul å gjøre. Kjøpte den nye reisen til julestjernen i går på jobb. Har enda ikke sett den, men har hørt at det er en kjempefin film, så gleder meg. Passer fint å se den nå, så kan jeg anbefale den videre til kunder hvis jeg er forøyd med den. 

Haha, må flire av bilde nede til venstre. Her ser man hvor ubehagelig jeg synes det er å gå med kjole. Kan vel ikke bli mer tydelig, haha. Vet ikke hvorfor, men jeg hater å gå med kjole. Føler liksom ikke at jeg kler det. 


Her kommer del to av barndoms rommet mitt. I og med at jeg bor i samme by som forelderene mine, har jeg fremdeles mange av tingene mine hjemme. Jeg flyttet ut sammen med kjæresten min for ca 2 år siden, men vi har en liten leilighet, og jeg har alt for mye klær og sko. Så det ville aldri blitt plass der til alle tingene mine. Tror jeg trenger et helt rom bare til sko og klær. Det får bli når jeg får meg mitt eget. Heldigvis har jeg fått lov til å ha rommet mitt hjemme. Til sommeren når vi begge er ferdig utdannet har vi tenkt til å finne oss noe større, så da blir det bedre plass og jeg kan forhåpentligvis ta med meg litt mer av mine egne ting. Både klesskapet mitt her hjemme og i leiligheten er full, men det skal sies at det i leiligheten er ganske lite Derfor tar jeg med meg og bytter klær litt frem og tilbake. Det funker fint for meg, men skal innrømme at av og til kan det være litt slitsomt. Av og til når det blir mye frem og tilbake for å hente ting, tenker jeg litt på skillsmisse barn som bor 50/50 hos mor og far. Det må være tøft, og ikke mist slitsomt. 

Elsker dukken!  Fikk den i gave fra min kjære bestemor. Den er håndlaget i Tyskland. Ukens filmtips blir en utrolig søt og romantisk dramafilm, som er basert på romanen Safe heaven av fantastiske Nicholas Sparks. Denne forfatteren står øverst på listen over mine favoritter og er utrolig dyktig, speseilt når det kommer til klisjeer. Han har blandt annet skrevet de verdenskjente filmene The Notebook, The lucky One og Dear John. Så langt har alle filmene jeg har sett av Sparks vært helt fantastiske og anbefales på det sterkeste. 

Safe heaven handler om den mystiske kvinnen Katie Feldman som plutselig dukker opp i den lille landsbyen Southport i North California. Det blir umiddelbart stilt spørsmål om hven hun egentlig er. Hun er svært motvillig til å knytte personlige bånd med noen mennesker i byen, men etterhvert får hun likevel kontakt med enkemannen Alex, som er en sympatisk butikkeier med to barn, og den enkle, single naboen Jo. Varme følelser blusser opp for Alex, men Katie sliter med en mørk hemmelighet fra sin fortid som hun er redd for at skal ødelegge alt. 

Vet dere at det er under 6 uker igjen til jul. Hvor blir tiden av? Jeg synes denne høsten har gått alt for fort. Av og til føler jeg at tiden går fra meg. Jeg kan i alle fall skryte av at jeg for en gang skyld er godt i gang med julegavene. Jeg har som sagt bestemt meg for å bli ferdig til 1. desember, så langt ser det lovende ut. Jeg er godt over halvveis, og mesteparten av de resterende gavene er bare å dra å kjøpe. Listemenneske som jeg er, skriver jeg alltid opp det jeg skal kjøpe før jeg drar ut på handletur. Det eneste jeg sliter med er pappa sin gave. Synes det er like vanskelig hvert år! Han ønsker seg aldri noe, og har alt han trenger. Vil liksom kjøpe noe spesielt, som han blir ekstra glad for. Har dere noe tips? Hva kjøper du til din pappa? 

Gavene jeg har kjøpt og pakket inn så langt. Kjenner jeg allerede har begynt å få julestemning. Gleder meg alltid som en liten unge til jul. Helt klart "favorite time of the year!" 

I helgen var jeg hjemme og på barndoms rommet mitt. Er det en plass jeg virkelig trives og slapper fullstendig av, må det være hjemme hos mamma og pappa på barndoms rommet mitt. Det er så mange koselige minner her. Samtidig synes jeg rommet mitt er så fint og behagelig med de lyse fargene. Knipset noen bilder av rommet, og tenkte jeg skulle dele de på bloggen. Jeg er veldig opptatt av interiør og syne det er så gøy å ta bilde av. Deler bildene opp i to innlegg siden det ble ganske mange. Så kommer det i tillegg en del tre av klesskapet mitt. Her kommer del en. Som dere sikkert ser elsker jeg babyrosa og lyse farger. Hva synes du om rommet mitt? 

God morgen! Nå har jeg akkurat inntatt dagens frokost, som ble så enkel som en proteinshake og et eple. Skal rett på Stamina for å trene, så da liker jeg å gjøre det enkelt med en liten frokost, for å så fylle på når jeg er ferdig på trening. I dag er det overkroppen som skal få kjørt seg. Gleder meg! Selv om jeg foretrekker å jobbe tidlig, er det ganske deilig med seinvakt av og til. Man får liksom gjort så mye fornuftig på dagen, og trening i 07-08 tiden, er det beste jeg vet. Det er så deilig å få treningen unna tidlig på dagen. Dette gir meg både energi og gjør meg mer våken og i bedre humør. Er dere ikke enig?

Håper dere får en fin dag! ♥

Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har laget med de gode gammeldagse hama perlene. Det er perfekt å holde på med sammen med små jenter eller gutter, eller bare sammen med noen venner. Det er både for store og små. Man kan lage alt fra bokstaver til å henge på døren, til fine bilder, pynt til øretelefoner og lader, osv. Her er to av de tingene jeg har laget.


Det er bare å si ifra hvis dere vil ha forklaring på hvordan jeg gjorde det, eller flere tips. Det er så mye fint man kan lage! 

Ettersom jeg starter uken med seinvakt, ble det ble en rolig start på dagen for meg. Våknet rundt kl. 08.00, og lå å slumret i sengen en times tid, etterfulgt av en herlig frokost. Resten av dagen går med til julegavehandel, trening, vasking og rydding før jeg skal på jobb kl. 3. Jeg har bestemt meg for å være ferdig med alle julegavene til 1. desember. Så da er det bare å henge i, har faktisk kommet ganske lang, er over halvveis. SMIL!  Jobber mye i desember, i tillegg til at jeg skal begynne med bacheloroppgaven å pakke og ordne siste rest til jeg reiser 2. januar, så tenker det er greit med en ting mindre på listen. 

Dagens frokost bestod av grønn te fra Yogi (favoritt ), iste, activia yoghurt og grovbrød med stekt egg.

Jeg elsker å ta bilder av mat , derfor alle matbildene. Og siden frokost er dagens beste måltid, blir det som regel den jeg tar bilder av. 

Håper alle får en fin start på uken! 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!

hits