Håpe alle får en fantastisk avslutning på 2013 i dag. Tenk at det er nyttårsaften allerede. Helt utrolig hvor tiden blir av. Min dag blir ganske rolig. I og med at jeg reiser i morgen gidder jeg ikke noe stor feiring. Jeg vil være opplagt til den lange reisen. Men det gjør ingen ting. Jeg skal kose meg hjemme med god mat, familien og kjæresten. Tenkte uansett jeg skulle vise dere årets nyttårskjole. Tror det må bli denne. Den er perfekt til nyttårsaften. Faktisk eneste dagen i året jeg føler meg komfortabel i denne kjolen. Hehe. Ellers er den ganske voldsom. Føler meg litt som en discokule i den. Haha! Men paljetter har og er fremdeles veldig populært, så hvis du ikke vet hva du skal gå for i dag, ta på deg noe med paljetter. Sikker vinner på nyttårsaften.

Ha en fin dag/kveld. Ønsker dere alle et godt nytt år! 

Nyåret nærmer seg, på lik linje med de berømte nyttårsforsettene. Med nyttårsforsettene kommer ofte treningslysten, og med treningslysten kommer også humøret. Mange er lei av fet julemat, late dager, overspising og alt for masse godter, kaker og andre sukkerholdige matvarer. Folk flest begynner å se frem til sommer, sol, ferie og nye late dager langs stranden iført bikini i solsteken.

Mange tenker det er lett å starte med en ny sunn og sporty livsstil, i takt med det nye året, og for mange er det nettopp det. Kunsten er bare å holde motivasjon oppe. Spesielt når det kommer til treningsfronten. Det kan være utfordrende i mørketiden som vi har her i nord. Vi har det sånn ca. svart ute fra oktober til februar. Det er grusomt! Egentlig burde jeg bare sovet meg gjennom denne perioden. Jeg syntes alt er tungt og det er kun trening som hjelper meg i å gjennomføre dagen. Den gir meg energi og gjør meg mer opplagt og våken, men jeg må innrømme at dørstokkmila er ofte lang i mørketiden og det er ikke alltid like lett å trene og ha motivasjon på topp gjennom denne perioden. I år for min del, drar jeg til Afrika, Tanzania i det, det nye året starter. Jeg slipper derfor de to lengste, tyngste og mørkeste månedene. Wii! Kunne ikke reist på et bedre tidspunkt! Jeg vet ikke helt hva jeg kan forvente meg av treningsapparater. Men det skal ikke stoppe meg i å få gjennomført treningen. Det er bare å tenke alternativt. Det er uendelig mange øvelser man kan gjøre med egen kroppsvekt, og jeg gleder meg til å måtte være kreativ og utfordre meg selv på nye områder. Blir spennende å se hvordan treningen blir der nede. Jeg skal selvsagt oppdatere dere etter hvert.

Tenkte å komme med noen gode trenings tips, spesielt til dere hjemme i Norge, hvor dere har noen mørke, kalde og lange måneder i vente. Tror disse tipsene vil komme godt med!

Jeg vet at mange er mer aktiv på våren og sommeren enn på vinteren, det skjønner jeg. Mulighetene for å trene er mye større, ikke minst for de som liker å trene ute. Det er ikke det samme å trene ute i en tykk boblejakke og masse klær, som i en kort shorts og topp. Jeg går helt klart for sistnevnte. Sommer og vår betyr masse utetrening, både langkjøring og intervalltrening for min del. Ingen ting er bedre enn å løpe ut i naturen, det må være noe av det beste jeg vet. Beste følelsen! Styrketreningen blir som regel gjennomført inne på treningsstudio, men muligheten for å ta den ute er der. Her er det bare å være kreativ.

Her kommer mine beste tips!

♥ Musikk! Treningstips nr. 1. er musikken. Det er utrolig hvor mye musikken har å si under en treningsøkt. Hvis du har vært med på spinning eller andre harde gruppetimer vet du hva jeg snakker om. Anbefaler deg å lage en skikkelig treningsliste med masse bra musikk, gjerne med mye fart!

♥ Freshe treningsklær, gjerne i sterke farger. Jeg blir alltid i godt humør av å ta på meg deilige treningsklær i flotte farger. Hver gang jeg får meg noe nytt i treningsgarderoben er motivasjon på topp, merkelig nok. Det funker!

♥ Ipad! Den beste treningspartneren min etter musikken, er ipaden. Jeg elsker å springe mens jeg ser på en av favorittseriene mine. Da kan løpingen umulig bli kjedelig og tiden går så mye fortere! Derfor er ipaden nesten alltid med meg på tredemøllen, mens musikken for det meste er med på styrketreningen.

♥ Inspirasjonsbilder, både av deg selv og andre. Dette er noe som hjelper for meg i alle fall. Hvis du mangler motivasjon til å gjennomføre dagens treningsøkt, bare søk på Sophie Guidolin eller Andreia Brazier, umulig å ikke få motivasjon av å se på disse to. Perfeksjon og respekt sier jeg bare!

♥ Sett deg mål. Jeg setter meg hele tiden et mål, og underveis på veien til å nå dette målet, setter jeg meg delmål. Lykken av å oppnå et mål som er satt er mye bedre og større enn å bare klare noe som du aldri har hatt som mål eller har tenkt over. Prøv! Lover deg at det funker.

♥ Lag en plan for uken og planlegg treningsøkten før du drar på trening. Dette har i alle fall mye å si for meg. Dersom jeg ikke vet hva jeg skal trene når jeg kommer på trening, føler jeg at treningsøkten bare blir halvhjertet.

♥ Treningskamerat, det kan både være en venn, mamma eller kjæresten. Hvis du har en avtale med noen er det vanskeligere å hoppe over treningen, enn dersom du ikke hadde hatt en. I tillegg kan dere motivere og pushe hverandre. Gi hverandre tips og komplementer dersom man gjør noe bra, eller har hatt fremgang.

♥ Riktig mat. Dette er så utrolig viktig. You have to clean up your diet if you want to see all your hard work from the gym. Jeg har rikelig med protein til hvert måltid, og spiser ca. 4 - 5 måltid om dagen. Dette gjør at forbrenningen holder seg i gang og jeg slipper å føle at jeg har lyst på noe, og søtsuget holder seg borte. Spis masse protein, riktig fett og lite glykemiske karbohydrater. Dette gir oss bedre kontroll på kroppens blodsukker og hormonbalanse, og sikrer oss dermed mer stabil energi. Ikke glem! Drikk masse vann gjennom hele dagen. Jeg prøver å få i meg minst 3 liter om dagen.


♥ Belønn deg selv. Hvis du for eksempel har klart å gjennomføre treningsuken, eller et mål, kjøp deg noe du har hatt lyst på, en veske eller kanskje noe nytt treningstøy. Innimellom kan man belønne seg med noe godt. Det er ekstra deilig med en bedre middag, eller bare favorittsjokoladen etter en vellykket treningsuke.

♥ Søvn er kjempeviktig for at man skal klare å ha overskudd til å trene, og for å ha en sunn og frisk kropp. Vi burde ha ca. 7 timer hver natt. Perfekt å ha dette som et nyttårsforsett!


♥ Finn din treningsmetode. Huks at alle er forskjellig og liker forskjellige ting. Noen liker hard styrketrening, mens noen foretrekker yoga. Finn noe DU liker. Variasjon er bra, og det gjør at man ikke blir lei.

♥ Ikke nøl med å dra på trening hvis du ikke har lyst en dag. Tenk på følelsen du sitter igjen med etter en god treningsøkt! Du kommer aldri til å angre på en treningsøkt, men derimot hvis du ikke drar å trene, vil du angre. De dagene dørstokkmila virker evig lang, er noe helt annet enn når man er så sliten og utmattet at man rett og sett ikke har energi til å trene. Lær deg å kjenne forskjellen. Det er viktig med restitusjon, og hvis kroppen er sliten og ikke klar for en ny økt, da er det viktig å lytte til kroppen og holde seg i ro, i verste fall kan du bytte den planlagte treningsøkten med en rolig tur ute i frisk luft. Husk å alltid lytt til kroppen. Lær deg å kjenne deg selv. Det har du mye igjen for.


♥ Tenk på alle fordelene som kommer med trening. Trening handler ikke bare om å få en slank og fin kropp. Det handler om så mye mer! Trening gir deg helsefremmende fordeler og minsker risikoen for en rekke sykdommer, noen av dem er fedme, hjerte - kar - sykdommer, diabetes, og listen fortsetter. Det gir deg mer energi og overskudd, bedrer konsentrasjon og muligheten til å lære, viste du at de som er aktiv gjør det ofte veldig bra på skoen og på jobb i følge flere forskningsforsøk. I tillegg blir man i bedre humør og føler seg mer lykkelig, dette kommer av endorfiner som blir frigjort under treningsøkten. Hvis du er i dårlig humør en dag, kom deg på trening! Jeg garanterer deg at humøret snur.

God trening!

Jeg hadde den fineste julaften jeg kunne fått i år. Jul og julaften får virkelig en ny betydning med små barn i hus. Startet dagen med morgenkos i sengen med strømpe og julemorgen på tv med dette lille gullet, etterfulgt av en herlig familiefrokost før jeg måtte løpe på jobb for noen timer. Etter jobb var jeg en tur på kirkegården for å tenne lys. Resten av dagen gikk til avslapping, kos, matlaging, mat og hygge med familien. Både store å små fikk masse fint, men den fineste gaven var å få feire jul med søster og familien hennes som ellers bor veldig langt unna. 
Fisk er sunt, godt og veldig lett å lage. Her i nord er fisken lett tilgjengelig og står ofte på menyen. Tenkte jeg skulle dele et enkelt, men veldig godt middagstips med dere. Det er så utrolig mange måter å lage fisk på, det er bare fantasien som setter grenser. Jeg for min del, har vært glad i fisk så lenge jeg kan huske. Eneste som var/er mindre populært når det gjelder fisk, er hvis det er masse bein i den. Da mister jeg rett og slett matlysten. Ellers elsker jeg fisk, og sjømat generelt. Blåskjell, torsketunge og rogn, er en av de få tingene jeg rett og slett ikke får meg til å spise eller smake på. Eller, blåskjell har jeg faktisk smakt, både i suppe og helt enkelt. Suppen var faktisk den beste suppen jeg har smakt, men enkle blåskjell synes jeg rett og slett smaker som en blanding mellom tang, gress og fjære. Haha.

Uansett! Det eneste du trenger til denne retten er kveite, gulrot, paprika, løk, purreløk, chili, spinat, fløte, melk, persille, grønnsakbuljong og ønskelig krydder. Kveite regnes jo faktisk som julemat, men passer perfekt hele året. I min familie har vi i alle fall tradisjon med å ha kveite hvert år 1. juledag med hele familien samlet hos min kjære bestemor. 

Begynte med å legg fisken i en ildfastform sammen med gulrot, paprika, løk, purreløk, chili og spinat. Satt det inn i ovnen på 200 grader i ca. 10 min. Imens tok jeg 1/2 pakke med matfløte, 2 dl melk, persille, 1 grønnsakbuljong, salt, pepper, aromat på stekepannen. Lot dette stå på platen til det begynte å koke. Deretter tok jeg ut fisken og grønnsakene av ovnen og helte over sausen. Satt det så inn i ovn igjen i ca. 10 minutter til. Og vips, middagen er klar. God fornøyelse 

Hvis du liker thrillerfilmer bør du se den amerikanske filmen Prisoners. 

Prisoners handler om tømreren Keller Dovers, hans unge datter og hennes beste venn forsvinner på mystisk vis. Dover mener at politiet, ledet av detektiv Loki, ikke gjør jobben sin. Dover tar derfor loven i sine egne hender og kidnapper Alex Jones, mannen han tror står ban forsvinningen. Spørsmålet er hvor langt faren er villig til å gå for å beskytte familien? Og vil han få hjem datteren? 

Noen som har sett den? 

God julemorgen til alle ♥ Det er ingen dager gjennom hele året som det er lettere å stå opp på enn selveste julemorgen. Det er så kosleig med julemorgen på tven, strømpen og nattdrakten, etterfulgt av en herlig julefrokost sammen med familien. Heldigvis fikk jeg med meg julemorgen med både julemorgen på tv, strømpekos med lille Mathea og frokost med hele familien samlet før jeg dro på jobb kl. 10. Håper alle får en fantastisk feiring i dag og at dere koser dere masse. Nyt høytiden! God jul ♥er å glede andre ♥ 

Julen kan være en vanskelig tid for mange fattige. Ikke bare foreldre, men også barn, spesielt barn, besteforeldre og resten av familien. Enkelte opplever å ikke ha råd til å gi barna deres, tantebarnet eller oldebarnet en julegave. For barn handler julen mye om gaver, og for voksne handler julen mye om å glede seg over å se barnas glede. Julegleden handler om god mat og drikke, gaver og familietid. I barnefamilier er julen preget av barns forventninger til det som skal skje på julekvelden. Når de voksne vet at de ikke kan innfri barnas forventninger, blir julegleden litt borte.

For de aller fleste er Norge et godt land å leve i. De siste årene har Norge vært på topp blant land i verden med høyest levestandard og gode levekår. Det er derfor naturlig at andelen fattige er mye lavere i Norge enn i de fleste andre land i verden. Fattigdom kan derfor virke rart for noen her i Norge, men det er faktisk en god del mennesker som lever under fattigdomsgrensen også her hjemme. Fattigdom i Norge er ikke lik fattigdommen i Afrika og andre land i verden. Med få unntak handler ikke fattigdommen i Norge om å sulte, ikke ha et hjem eller et sted å bo. Det handler derimot om å ha så lav inntekt at man ikke har råd til å kjøpe seg det en ønsker og å delta i samfunnslivet på lik linje med de fleste andre. Å være fattig i Norge handler nemlig ikke om å sammenligne seg med det de rikeste har, men å mangle det folk flest har. Årsakene for fattigdom i Norge kan være så mange, men det kan komme av arbeidsledighet, sykdom, rusproblemer, enslige forsørgere, store og uventede utgifter osv. Og det er barna som rammes hardest av fattigdommen i Norge. Det er stadig flere barnefamilier som sliter økonomisk, og må få hjelp av Frelsesarmeen, og spesielt i juletiden. Med dette føler balnt annet isolasjon og mobbing, spesielt hos barn. Det er faktisk så mye som minst 74 000 barn som lever i et hjem hvor foreldrene har en såkalt vedvarende lav inntekt. Disse familiene trenger hjelp for at familien skal få det de trenger. Og ikke minst hjelp til å få en fin juletid. Mange familier har ikke råd til en tradisjonell julefeiring, og hele 85 000 barn gruer seg til jul. Dette på grunn av mangel på penger til god mat, godter eller gaver. Jeg leste om et eksempel på nettopp dette. Det var en mor som var alene forsørger til 3 små barn, hun jobbet som sykepleier og var i full jobb. Likevel var det en konstant kamp å få endene til å møtes. Hun tapte ofte kampen, og hun synes det er synd at det er nærmest umulig å forsørge seg selv og sine 3 barn, når hun alene men barna, men i full jobb. Julegaveønskene blir derfor umulig å innfri, og enkelte kan være glad for at de i det hele tatt har fått julematen på bordet.

Jeg tror det er alt for mange som ikke vet hvor godt vi har det. Små hverdagsgleder betyr så mye mer enn vi er klar over? Uten at vi i det hele tatt tenker over det. Heldigvis er det mange gode mennesker i Norge, med en stor giverglede. De siste årene har antallet som gir både mat, klær, penger og gaver før jul, vært stigende. Jeg unner ingen å være trist og ensom i julen. Jeg håper at så mange som mulig får en fin dag og kveld i dag. Og at de som trenger hjelp til å få en fin feiring, har fått den hjelpen de fortjener. Selv har jeg vært med på å hjelpe noen som ikke har det like bra som meg. I steden for å få en stor og dyr gave, fikk jeg heller en litt mindre gave, og ga heller litt mer til noen som ikke har det like bra som meg. Håper det er flere som tenker litt mindre på seg selv, og litt mer på andre. Julen handler om å glede andre.

 Den største gleden for deg selv, er å glede andre ♥ god jul

Siden det er lørdag og snart jul, tenkte jeg å dele et lite godtetips med dere. Det er vel ingen bedre tid på året å unne seg noe ekstra godt, enn i selveste julen. Disse passer også perfekt som gave til noen som har alt. De kjøpes på ulike gavebutikker. Vet blant annet at de selger de på Overia i Narvik og på Sia i Drammen, men tror de fleste gavebutikkene har de. Favorittene mine er disse to. 

Ha en fin førjulstid  

Mange sliter med å finne sunne alternativer til mat i farta, eller ikke har tid til å forberede mat. Magre meieriprodukter er da et perfekt alternativ. Mine favoritter er mager cottage cheese og mager kesam, som er gjengangere i kostholdet mitt. Dagens frokost bestod nettopp av dette. Mager cottage cheese, mager kesam, funlight og litt hjemmelaget jordbærsyltetøy uten sukker. Enklere blir det ikke! Men sunt og godt, det er det!  Denne frokosten er god og veldig lettvint i en travel hverdag. Det spiller ingen rolle når man spiser dette, man kan både spise det til frokost, lunsj, kvelds, mellommåltid, eller bare som kos. Sunt og godt er det uansett! Det har et lav fettinnhold og et høyt innhold av protein, som er det viktigste næringsemnet i mine øyne.

Det er så uendelig mange muligheter man kan lage med proteinrike melkeprodukter. Man kan bruke det i alt fra sauser, til pålegg, smoothie og over havregryn. Eller bare spise det slik det er, gjerne med litt vaniljestevia, funlight eller frukt, bær og nøtter. Ellers finnes det mange andre alternativer. Bruker både kesam og cottage cheese i smoothie, i fruktsalat sammen med frukt, bær, nøtter og mørk sjokolade, ellers kan man ha det til pålegg med syltetøy, kanel, frukt eller bær, i sauser og i middager. Cottage cheese er spesielt god å ha i lasagne. Ellers så er det godt med cottage cheese inni speltlomper med skinke, syltetøy, frukt eller bær. Alternativene er mange. Her kommer noen tips fra meg  

Knekkebrød med mage cottage cheese, jordbærsyltetøy uten sukker, toppet med banan. 


Mager kesam, mager cottage cheese, dobbel 0 yoghurt med blåbærsmak, bringebær, jordbær, blåbær og linfrø, toppet med mulberries og gojibær.


Mager kesam, cottage cheese, jordbær, mango, papaya, ananas og en appelsin.

Mager cottage cheese, mager kesam, funlight og litt hjemmelaget jordbærsyltetøy uten sukker.


Liten julegave til meg selv, fra meg selv ♥ Alltid stas med ny sminke! 

God mandag ♥ Da var det klart for nok en ny uke. Nå er det faktisk bare 17!!!! dager til jeg drar. Hjelp! Det er så rart å tenke på. Tiden går så alt for fort, men det er egentlig helt greit. Det er bare et tegn på at jeg trives og har det bra. Har så mange ting å smile til for tiden, og har det egentlig veldig fint. Merker at reisefeberen siger seg innpå sakte men sikkert. I tillegg har jeg faktisk allerede! begynt å våkne på natten av mareritt som består av edderkopper, kakkelakker, slanger og andre småkryp. Hjelp! Dårlig tegn. Håper all frykt for disse ekle skapningene forsvinner, og at jeg venner meg til de så snart jeg kommer meg til Afrika. Ellers er jeg redd for at det blir mange oppvåkninger om natten i frykt for at noen småkryp har funnet veien til sengen min. Haha, huff, snakk om å være livredd. 

 

I dag startet jeg dagen nokså tidlig sammen med lille M. Det er så koselig å ha besøk. Det er så mye liv i huset med en liten 2åring i hus. Heldigvis skal de være her helt til 3. juledag 

Morgenkos med min kjæreste lille skatt ♥ 

Søster og lille M hadde med seg en forsinket bursdagsgave til meg fra London. Kunne ikke blitt mer fornøyd med gaven. Fikk verdens fineste og mykeste pyjamas, med de søteste fargene. Gleder meg til late dager i julen med denne herligheten, og for ikke å snakke om selveste julemorgen. Da skal jeg sitte i ført denne, med strømpen, Mathea og julemorgen på skjermen. Åh, gleder meg!  Denne tiden er så fin! 

Victoria's Secret 

Her kommer endelig bilder av mitt andre soverom. Man kan vel si at dette rommet er litt mindre barnslig enn det andre rommet mitt, hehe. Dette rommet har en mer romantisk stil, hvor jeg har blandet gammelt og nytt. Det nattbordet dere ser på bildet, er byttet ut med to gamle nattbord som er over 100 år. Jeg elsker antikk, og synes det er veldig fint å blande gammelt med nytt. Jeg synes det skaper en mer romantisk og personlig stil. En ting er sikkert, jeg er ikke begeistret for et hypermoderne hjem. Det blir for lite personlig for meg, men det kan jo være pent det og, det er bare ikke noe for meg. Jeg er ganske fornøyd med rommet. Eneste negative er klesskapet og skapplass generelt. Det er ikke noe å vise frem engang, haha. Får heller ta det i fremtiden når vi forhåpentligvis får oss et større hjem. 

Hva synes du om soverommet mitt? 

Siden det er adventstid og julaften er like rundt hjørnet, tenkte jeg å dele min absolutt julefilmfavoritt med dere. Denne filmen er så nydelig! Den handler om både tro, håp og kjærlighet, og er akkurat slik en julefilm burde være. 

Miracle on 34th street er en dramafilm og er spilt inn i vakre New York. Filmen handler om seks år gamle Susan Walker som er en veslevoksen liten frøken. Hun har stor tvil på julenissen, og tror ikke at han eksisterer, i motsetning til mange andre barn på hennes alder. Dette er mye på grunn av moren hennes, den altfor travle forretningskvinnen som for lenge siden fortalte Susan sannheten om julenissen. Men etter et møte med julenissen på et kjøpesenter, får hun en gave hun aldri hadde drømt om - noe å tro på! "Hvis du virkelig tror, kan drømmen gå i oppfyllelse". Susans jakt etter julenissens eksistens starter. 


Kos ♥ Hva er din julefilmfavoritt? 


Jeg tok disse bildene tidligere. Ble veldig fornøyd med resultatet. Får skikkelig julestemning av å se på de. Vinter og snø er kanskje kaldt, men vakkert er det i alle fall! I tillegg gir snø meg på mange måter assosiasjoner til jul. Jul er årets fineste og beste tid, og en hvit jul er obligatorisk. Jul er for meg hygge med mennesker jeg er glad i, familiesammenkomst og alt som hører med. Apropos familiesammenkomst. I morgen kommer søster og tantebarnet mitt, og blir til over jul. Passer bra siden jeg fikk juleferie fra skolen i dag, wiii! Gleder meg som en liten unge! ♥ Hva synes dere om bildene? 

 

 

God morgen ♥ Tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering etter flere travle dager. Slik blir det vel fremover. Har mye skole i og med at vi har begynt med bachelor oppgaven. I tillegg til jobb hver dag etter skolen og i helgene, og en masse andre småting som skal ordnes. Prøver samtidig å sette av tid til å være litt sammen med venner nå før jul. kjenner at det kribler i magen bare av tanken på at det snart er jul. Wiii! Vet i alle fall om ei som gleder seg?. Smil! Har mye å glede meg til fremover. Så tiden går veldig fort for tiden. Kanskje litt for fort.. Det er bare 21 dager til jeg drar. Jeg har kontroll på dagne, haha. Har til og med fått meg den der Big Day appen som teller ned dagene fremover mot reisedagen. Nesten litt flaut, men det viser i alle fall at jeg gleder meg.

Uansett! Tenkte jeg skulle vise dere dagens frokost. Dagen første, beste og viktigste måltid. Nå må jeg løpe til skolen. Ha en fin dag

Te fra favorittmerket yogi, vann med frosne druer, yoghurt fra yoplait, grapefrukt, eggehviter og en brødskive med most avokado med kalkunskinke. 

I dag når jeg kom hjem fra jobb satt jeg meg ned å planla ukens treningsøkter. Det er så deilig å ha det klart og kunne følge en konkret plan. Det er jeg helt avhengig i for å få en bra treningsuke. Det gir masse motivasjon og bra struktur. Akkurat slik jeg liker det! Nå har jeg nettopp gjennomført ukens første økt. Det var jammen godt å komme seg på trening i dag, etter en uke med lite trening grunnet sykdom og jobb. Denne uken håper jeg å få til minst 5 økter. Tar det som utgangspunkt, så får vi se hva uken bringer. Trening er alltid dagens høydepunkt, og mandager er en perfekt dag for å legge opp til en sunn og sporty uke. For min del er i alle fall mandagen veldig avgjørende for hvordan resten av uken skal bli, både når det kommer til trening og kosthold, men også humør. Starter jeg bra, fortsetter jeg bra. Starter jeg dårlig, fortsetter jeg dårlig, og humøret blir deretter. 

Slenger med noen sportye bilder fra trening. Elsker den nye jakken min fra Peak 

God mandag! Håper dere har hatt en fin start på den nye uken, og ikke minst adventstiden. Jeg har akkurat åpent dagens adventspakke. Blir aldri for gammel til adventskalender, hihi. I år som alle andre år, har jeg vært så heldig å få pakkekalender av min fantastiske mamma Hun er så snill og god! Synes det er gøy med pakkekalender, så er det jo en fin måte å telle ned dagene frem til jul 

Da var endelig desember måned kommet. Vi har en helt fantastisk tid i vente. Desember er definitivt min favorittmåned, og består av kos med familie og venner, hvite gater, kakao, julefilmer, julemusikk, pepperkakebaking, julepynt, og listen fortsetter... Absolutt den beste årstiden! Elsker desember og alt som har med denne tiden å gjøre. I dag har jeg bare kost med med familien og lille Hedda. Vi har sett på julefilmer, gått tur i de hvite gatene, bakt kake og spist saltkjøtt med kålrabistappe. Akkurat slik en desemberdag skal være. Julestemningen er på topp!

Har sett litt rundt på weheartit og funnet litt inspirasjon for denne måneden. La dere inspirere ♥ 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!

hits