Mitt navn er Camilla. Jeg er en jente på 21 år og bor i Narvik i Nord-Norge sammen med kjæresten min, men også min beste venn som jeg møtte julen 2009 ♥ Jeg studerer sykepleie på høyskolen i Narvik, og er på sisteåret i utdannelsen min. Trives kjempegodt og kunne ikke gått i en bedre klasse. Det er så godt å kjenne at man har valgt rett yrke etter alt for mange år på skole uten pause. Trives kjempegodt som sykepleierstudent. Det er et givende yrke fult av mening! Anbefales 

Jeg er over gjennomsnittlig glad i å reise, og planen var egentlig å reise og oppleve verden, men bestemte meg for å bli ferdig med skolen først. Håper nå at jeg kan oppfylle drømmen om å få oppleve mer av verden, når jeg er ferdig på skolen sommeren 2014. Heldigvis er jeg så heldig å ha fått praksisplass i Afrika, Tanzania. Det gjør at jeg får mulighet til å se mer av verden mens jeg studerer.

Tanken på å begynne med bloggen igjen, kom opp når jeg fikk praksisplass i Afrika. 2. januar reiser jeg til Afrika for å ha et helsefremmende forebyggingsprosjekt og kirurgisk praksis på sykehus. Her skal jeg være i hele tre måneder. Tenker da å bruke bloggen som en dagbok. Det er en fin hobby og tidsfordriv, samtidig som venner og familie kan følge litt med på hva jeg gjør og hvordan jeg har det. Fremover til avreise, vil jeg bruke denne bloggen som en slags hobby, å skrive om forberedelser, mitt liv og mine interesser som i hovedsak består av trening, mat, foto, mote, interiør og reise.

I tillegg til å studere har jeg en deltidsjobb på lekebutikken Ringo, hjemmesykepleien og OBS som er et bofellesskap for eldre. Trives kjempegodt i jobbene, og er veldig takknemlig for å ha så fine arbeidsplasser med så herlige kollegaer.

Mesteparten av fritiden min går til trening. Elsker trening og da spesielt styrketrening. Synes menneskekroppen er helt fantastik, og elsker at man kan forme den akkurat slik man ønsker. Følg meg gjerne på instagram om du ønsker det, camillagrimstad. Her kommer jeg ofte med oppdateringer med bilder fra hverdagen min. 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!

hits