Det er blitt en stund siden sist. Etter at jeg kom tilbake fra Tanzania har ting gått litt i ett. Jeg har ikke hatt noe behov for å blogge. Mitt vanlige kjedelige liv var tilbake. Dessuten hadde jeg en bacheloroppgave å skrive. Nå er jeg ferdig utdannet sykepleier. Har faktisk vært det et år allerede. Utrolig hvor fort den tiden går. Nå bor jeg i Bergen og har faktisk rukket og besøkt både Bulgaria, Sverige, England, Frankrike, Thailand, Kambodsja, Vietnam, Filippinene og Indonesia. I tillegg til noen turer til Narvik, Drammen, Oslo og Trondheim. 

Når jeg tenker meg om er jeg ganske fornøyd med livet mitt akkurat nå. Jeg har alltid drømt om å ha muligheten til å kunne reise rundt når det måtte passe meg, men jeg kunne aldri forestilt meg at jeg kom til å ha verken mulighet eller råd til å reise så mye som det jeg har gjort det siste året. I tillegg har jeg allerede booket noen nye turer. Først står en tur til Narvik for tur, etterfulgt av Mallorca, India, Drammen, og Malaga. Jeg har en følelse av at denne høsten ikke kommer til å bli så trist og kjedelig likevel. Jeg har derfor bestem meg til å begynne å blogge litt igjen. Mest for å ha noe å se tilbake på, og for å få delt bildene jeg tar. Jeg er veldig interessert i foto, og ønsker å lære mer. Da tenker jeg bloggen kan være en fin plass å dele bildene på. I tillegg til at den gir motivasjon til å ta flere bilder.

 


Liten julegave til meg selv, fra meg selv ♥ Alltid stas med ny sminke! 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » April 2014 » Mars 2014

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!

hits