Hvis du liker actionthrillere, burde du se Olympus has fallen! 

Olympyus has fallen handler om livvakten Mike Benning som spilles av den dyktige actionskuespilleren Gerard Butler, som tidligere jobbet for presidenten i USA, i Det hvite hus, men som ble sparket fra jobben når presidentens kone og to andre agenter ble drept i en ulykke han var innblandet i. Men når det hvite hus blir kapret av en mastermind-terrorist og Banning tilfeldigvis blir sperret inne i bygningen, må det nasjonale sikkerhetsteamet stole på Bennings kunnskap om bygningens indre for å ta tilbake Det hvite hus, redde presidenten og hindre at det skjer en enda større katastrofe. 

Hvis du liker thrillerfilmer bør du se den amerikanske filmen Prisoners. 

Prisoners handler om tømreren Keller Dovers, hans unge datter og hennes beste venn forsvinner på mystisk vis. Dover mener at politiet, ledet av detektiv Loki, ikke gjør jobben sin. Dover tar derfor loven i sine egne hender og kidnapper Alex Jones, mannen han tror står ban forsvinningen. Spørsmålet er hvor langt faren er villig til å gå for å beskytte familien? Og vil han få hjem datteren? 

Noen som har sett den? 

Siden det er adventstid og julaften er like rundt hjørnet, tenkte jeg å dele min absolutt julefilmfavoritt med dere. Denne filmen er så nydelig! Den handler om både tro, håp og kjærlighet, og er akkurat slik en julefilm burde være. 

Miracle on 34th street er en dramafilm og er spilt inn i vakre New York. Filmen handler om seks år gamle Susan Walker som er en veslevoksen liten frøken. Hun har stor tvil på julenissen, og tror ikke at han eksisterer, i motsetning til mange andre barn på hennes alder. Dette er mye på grunn av moren hennes, den altfor travle forretningskvinnen som for lenge siden fortalte Susan sannheten om julenissen. Men etter et møte med julenissen på et kjøpesenter, får hun en gave hun aldri hadde drømt om - noe å tro på! "Hvis du virkelig tror, kan drømmen gå i oppfyllelse". Susans jakt etter julenissens eksistens starter. 


Kos ♥ Hva er din julefilmfavoritt? 

Må le litt av meg selv når jeg anbefaler denne filmen. Jeg blir aldri voksen, haha! Jeg har alltid likt High School filmer, og tror aldri jeg kommer til å bli for gammel til å like de. I tillegg har jeg vært fan av Miley Cyrus siden hun spilte i den populære ungdomsserien Hannah Montana på Disney Channel for ganske mange år siden. Hun har gjort mye rart i ettertid, men hun er fremdeles pen. Dumt at hun klipte bort det nydelige håret da, men hun om det. 

So undercover er en actionkomedie hvor Miley Cyrus har hovedrollen som Molly. Molly er en privatdetektiv som tar bilder av menn som er utro. Under et av hennes oppdrag blir hun avbrutt av en F.B.I. agent som tilbyr henne en jobb som går ut på å overvåke den unge jenta Alex Patrone, som er datter av en mann som har vært involvert i en ulovlig virksomhet. Hun går da undercover som en sorosity student under navnet Brook. Her møter hun flere jenter, som hun blir god venninne med. Hun møter også en kjekk gutt ved navn Nicholas. På grunn av Mollys fortid som privatdetektiv, har hun vanskelig for å stole på Nichlas. Filmen har flere vendinger, og jeg synes spenningen holder seg gjennom hele filmen. 


Perfekt til jentekvelden 

Hvis dere ikke har sett denne filmen er det på tide! Jeg så den på kino når den kom ut, men har sett den to ganger etter det. Det er en veldig bra og spennende film. Handlingen er egentlig litt spesiell, men det er kanskje det som gjør den så bra? 

The Hunger Games går under kategorien action, drama og thriller og er basert på romanen Dødslekene av Suzanne Collins. Filmen handler om restene av det som en gang var Nord-Amerika, hvor Panem-nasjonen hvert år tvinger sine tolv distrikter til å sende en tenåringsgutt og en tenåringsjente for å konkurrere i "The Hunger Games". The Hunger Games er en TV-overført happening hvor deltakerne må kjempe for livet, og den av de tjuefire deltakerne som overlever, vinner og får dra hjem igjen. 

Vi følger den fattige 16-åringen Katniss Everdeen fra det aller fattigste distriktet - Distrikt 12. Katniss mistet faren i en gruveulykke da hun var 11 år. Det er hun som forsørger moren og lillesøsteren Primrose, med god hjelp av sin bestevenn Gale. Hun er svært god med pil og bue. Når hennes søster blir trukket ut til å delta i Lekene, melder Katniss seg frivillig for å ta hennes plass. Som hennes meddeltaker fra Distrikt 12 blir den jevngamle bakersønnen Peeta Mellark valgt. Katniss er mistenksom til Peeta da hun synes at han oppfører seg i overkant følsom og hyggelig mot henne. Er han en venn som snakker sant og vil hjelpe henne, eller er han en fiende som bare er ute etter sympati og undervurdering? Og vil de overleve? Svaret kommer i en kamp på liv og død i de 74 Dødslekene.

Ukens filmtips blir en utrolig søt og romantisk dramafilm, som er basert på romanen Safe heaven av fantastiske Nicholas Sparks. Denne forfatteren står øverst på listen over mine favoritter og er utrolig dyktig, speseilt når det kommer til klisjeer. Han har blandt annet skrevet de verdenskjente filmene The Notebook, The lucky One og Dear John. Så langt har alle filmene jeg har sett av Sparks vært helt fantastiske og anbefales på det sterkeste. 

Safe heaven handler om den mystiske kvinnen Katie Feldman som plutselig dukker opp i den lille landsbyen Southport i North California. Det blir umiddelbart stilt spørsmål om hven hun egentlig er. Hun er svært motvillig til å knytte personlige bånd med noen mennesker i byen, men etterhvert får hun likevel kontakt med enkemannen Alex, som er en sympatisk butikkeier med to barn, og den enkle, single naboen Jo. Varme følelser blusser opp for Alex, men Katie sliter med en mørk hemmelighet fra sin fortid som hun er redd for at skal ødelegge alt. 

Jeg er ikke noe fan av å se på tv, men er glad i å se på film. Siden jeg selv er veldig glad i å bli anbefalt filmer, tenkte jeg å ha ukens filmtips fast hver fredag. Dette er vel den perfekte dagen å anbefale film? I alle fall for meg. Det er som regel da jeg har tid til å slappe av og ta meg tid til å se på en god film sammen med familie, venner, kjæreste eller bare meg selv. Hvis dere har noen filmer å anbefale meg, setter jeg pris på at dere gjør det i kommentarfeltet. 

Denne uken vil jeg anbefale filmen Gåten Ragnarok som jeg så på kino forrige uke. Jeg ble selv veldig positivt overrasket over filmen! Hadde ikke trodd at den skulle være så bra og spennende.

Gåten Ragnarok er en norsk film og går under kategorien actioneventyr. Filmen handler om arkeologen Sigurd som ikke klarer å slippe taket i mysteriene fra Oseberggraven. Når han finner spor som peker mot den største myten av alle, myten om Ragnarok (Verdens undergang), drar Sigurd sammen med sine to barn og to kolleger ut på et eventyr som leder dem til vakre Finnmark og inn i "Ingenmannsland" mellom Norge og Russland hvor det ikke har vært mennesker i moderne tid. Gamle ruiner får ny mening når hemmeligheten de avdekker viser seg å være større og mer spektakulær enn noen kunne drømt om.

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!

hits