Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har laget med de gode gammeldagse hama perlene. Det er perfekt å holde på med sammen med små jenter eller gutter, eller bare sammen med noen venner. Det er både for store og små. Man kan lage alt fra bokstaver til å henge på døren, til fine bilder, pynt til øretelefoner og lader, osv. Her er to av de tingene jeg har laget.


Det er bare å si ifra hvis dere vil ha forklaring på hvordan jeg gjorde det, eller flere tips. Det er så mye fint man kan lage! 

På tide å få kontroll på hverdagsplaner, jobb og trening? Da kan jeg anbefale denne herligheten. nemlig personlig almanakk. Her blir alt av ukens planer, avtaler, jobb og trening skrevet opp. Da har jeg kontroll til en hver tid. Jeg er et kontrollfreak og listemenneske, og må hele tiden skrive ned ting som skal gjøres. Jeg liker å organisere ting rundt meg, ellers fungerer jeg rett og slett ikke. Det er kanskje en dårlig uvane, men det er slik jeg fungerer. Uten å planlegge hverdagen og uken, føler jeg at jeg kaster bort tid på ingenting.


Tidligere har jeg alltid syntes at alle de almanakkene de selger i vanlige butikker er så kjedelig og stygg. Så har limt bilder over forsiden, men dette har aldri blitt en suksess, og bildene har alltid falt av etter kort tid. Nå er ikke dette et problem, siden du kan designe boken helt selv, og den kommer i mange forskjellige størrelser. Så her er det bare å velge etter hvilket behov du har. Du kan velge alt fra hvilken forside du vil ha, til hvordan farge det skal være inni og hva du ønsker å ha med. Hvis du for eksempel ikke ønsker å ha med dagens trening, trenger du ikke det. Ta en titt på siden HER, hvis du er interessert. Anbefaler denne på det sterkeste. Elsker den, og den er min nye hverdagsfavoritt som er med meg overalt. Her får dere et glimt av hvordan min bok ser ut. Elsker at jeg har mulighet til å blande sammen en kollasj med gode minner og fine, inspirerende bilder. Dette gjør den veldig personlig. Jeg har også med to ordtak som betyr veldig mye for meg. "Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself" og "Sikt mot månen. Selv om du bommer, havner du blant stjernene". Begge to er så fine, og så sant! Du kan bli akkurat den person du vil, så lenge du vil det nok å gjøre en innsats. Alle drømmene våre kan oppfylles, så lenge man har motet til å gjennomføre dem  

Drømmefanger  

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013

Hei! Mitt navn er Camilla, jeg er 21 år og bor i Narvik hvor jeg studerer for å bli sykepleier. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, trening, mat, foto og andre ting som interesserer meg. Håper du liker den!

hits